Bine ati venit pe site-ul oficial
Dust Riders Romania.

Dust Riders Moto Fest III

În perioada 25-27 Iulie 2014 intr-o noua locatie, cu noi idei si multe surprize va asteptam la cea de-a 3-a editie a festivalului DUST RIDERS MOTO FEST, pe plaja Apa, jud. Satu Mare.

Anul acesta v-am pregatit ceva mai special, incepand cu Retro & RockNRoll beach party pentru toate generatiile de oameni, Concerte (rock, ska & irish), multiple concursuri cu premii, parada moto, airsoft, caiac canoe, jet ski, pita prajita, proiectii audio-video, tombola, plaja si o multime de alte surprize. Printre trupele care vor cânta în cele 2 seri se afla: Dj Joco (SM), Rehab Nation (CJ), Sanctuar (TM), Punk Whiskey (HUN).

Pentru ca toata lumea sa se simta bine, si anul acesta am hotarat sa facem ceva special in loc de focul de tabara si anume sa confectionam o plita imensa pe care putem sa ne prajim cu totii feliile de paine cu ulei si usturoi..numai bune pentru a putea savura berea rece si distractia din plin!

Posibilitati de cazare vor fi la Cort, Casute, si Hotel de 4* cu restaurant.

Pentru rezervari sunati din timp la numerele de telefon:

0361524267; 0361524268; 0756068011

Mai multe detalii despre cazare si eveniment:

www.complexapa.ro

* fiind plin sezon pe plaja Apa va recomandam sa va faceti rezervarile la camere din timp.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati unul din membrii asociatiei din meniul de contact.

Va asteptam cu drag la muzica, distractie, voie buna si nu vom uita bineinteles traditionala "Pita cu unsoare si paharul cu palinca ardeleneasca, marca BRAN" de primire in festival!